Tack för en fantastisk sommar!

Nu är äventyret över för den här gången. Som varje annan dag spelades tio gånger i TeatertältetBrännö varv. Och vi kan bara tacka alla som hjälpte till och alla som kom och tittade på oss. Vi är överväldigade av den respons vi möttes av. Trötta, glada och mycket nöjda ser vi tillbaka på ett lyckat projekt som gav mersmak på många sätt.

Scen med bord

Att få repa och spela pjäsen en gång till var en upplevelse för oss och gjorde också att vi om djupare ner i historien. Det nya manuset och platsen gjorde också sitt till. Uppsättningen var helt enkelt bättre på många sätt och vi hoppas att den får fortsätta leva. Antingen att vi själva tar upp den igen eller att någon annan vill göra det.

Scenen utan skynke

Att få spela sommarteater var också en fin upplevelse. Mötet med publiken blev om möjligt än mer intimt än senast på Trixter. Inte gjorde inramningen med Café Varvet sitt till. Scenen är nu riven, men inget hindrar att den kan byggas upp igen. Kanske ses vi igen nästa sommar!

img_1750