Rättigheter på gång

Förlaget, som sitter i Danmark, ser inga hinder och har givit oss grönt ljus på att spela Svek. Vi har haft en inledande kontakt och de behandlar nu vår ansökan. Det blir en tids nervös väntan så klart.

Förra gången gick förhandlingen med författaren väldigt snabbt. Ungefär så här:

Jag: Du får inga pengar.

Jag: Nej, det har jag inte räknat med.

Jag: Förhoppningsvis slipper du betala ur egen ficka.

Jag: Låter ju toppen!

Så lätt lär vi inte komma undan den här gången. Det är första gången vi förhandlar om rättigheter på riktigt och det blir intressant att se hur det slutar. Vi har ännu inte gjort klart med vare sig lokal eller spelperiod och jag antar att det kan spela in.

Det är dags också att dra igång produktionsapparaten igen. Sponsorer, bidrag, insamlingar, marknadsföring, grafisk profil osv. Det är ett stort och viktigt arbete där vi har stora möjligheter att bygga på det nätverk vi skapade runt Som varje annan dag. Förhoppningen är att både gamla och nya vänner och partners vill vara med och bidra och skapa tillsammans med oss.

Särskilt frågorna kring marknadsföring och ekonomi kommer att bli avgörande den här gången. Och här behöver vi hjälp. Drömmen vore att hitta ett samarbete med en eller två etablerade aktörer på det området. Så jobbar du på en byrå med inriktning på marknadsföring eller redovisning och som vill vara med och bygga en ny teater i Göteborg, hör av dig till oss! Vi har mycket att erbjuda från vårt håll. Kanske kan vi hjälpa varandra?