Hej då Brunnen – Hej Beata och Stora Teatern!

Det var ändå med visst vemod som vi i nyårshelgen hade våra sista rep i lokalen Brunnen. Men hyresvärdarna var obevekliga. Ut skulle vi – för huset ska nu grundförstärkas, rätas upp och fixas till. Ungefär samma process som vårt manus inför vår kommande premiär alltså. Så nu repar vi i tillfälligt i Lasses vardagsrum medan vi under tiden söker efter en ny lokal.

Lasse och Eskil på Brunnen. Foto: Beata Angelbjörk

Vi har också spikat ett datum och plats för premiär. Vi satsar allt på ett kort och hyr in oss på Stora Teaterns stora scen. Det blir bara en föreställning där och den spelas på skärtorsdagen 29 mars 2018. Det är Järnstudions utan tvekan största satsning hittills och vi hoppas på en fullsatt salong.

Lasse, Björn och Joakim besöker Stora Teatern. Foto: Beata Angelbjörk

Inom kort släpps biljetterna på Stora Teaterns hemsida.

Beata Angelbjörk står för musiken i Fifty fifty.

Utöver Lasse och Eskil som spelar de två rollerna kommer Beata Angelbjörk att ta plats på scenen med sin violin och sin nykomponerade musik. Det blir ett lyft och en utveckling vi är mycket glada för och som dessutom känns alldeles logisk för pjäsens innehåll, scenen vi ska spela på och i linje med vår förra pjäs Som varje annan dag.

Så vi ser fram emot ett spännande 2018 som vi hoppas att ni vill dela med oss!