”Teater är livet minus att gå och handla och alla de där jävla grejerna”

Premiär och andra föreställning är överstökad. Det blev några hektiska veckor. Men nu har vi kommit ut på andra sidan och kan konstatera att vi lyckades genomföra det mesta av det vi ville. Hittills har publikreaktionerna varit väldigt positiva och vi väntar nu på de första recensionerna av pjäsen.

Strax före premiär ”gjorde” vi dock lite press. Först ut var GP med ett reportage om hur vår längtan efter teatern formade Järnstudion.

Sedan var Charlotta och Eskil på besök i radiohuset och intervjuades av Stefan Livh i P4 Göteborg. Vill ni höra en längre version scrolla till 3.04.45 in i det här programmet.

Eskil har också blivit intervjuad av Direktpress, och kommer antagligen att vara med i nästa nummer. Vi har också haft ett par recensenter på plats, och väntar med skräckblandad förväntan på deras respektive utlåtanden.