Nu bygger vi!

Sedan en månad tillbaka har vi tagit plats på teater Trixter och för varje dag tar vi nya steg mot premiär. Vi repar tre till fem dagar i veckan och bygger scen och läktare och producerar på övrig tid. Det är hektiskt men väldigt, väldigt roligt. Nu är det sista av scenografin från Den hemliga ingrediensen, Trixters senaste produktion, borta och förhoppningsvis kan vi få grundelementen i vår scenografi på plats i helgen.

Entre Teater Trixter.
Entre Teater Trixter.

Jocke Thedin och Britta Berglund Rylander har jobbat fram scenografin i hop med Björn. De har diskuterat, gjort modeller och testat olika saker. Och det känns spännande att det nu ska ta form på riktigt inne i lokalen.

IMG_0133
Björn, Carina och Jocke pratar scenografi.
IMG_0131
Britta undersöker lokalen.

Under repetitionerna har vi framför allt undersökt texten och så smått börjat lägga scenerier. Det är ett fascinerande arbete och vi kommer djupare och djupare i förståelse av historien och karaktärerna.

IMG_0164

Lasse, Björn och Charlotta.