Tack! Och då smäller det

Hösten är snart här och allt mer faller på plats i projektet. Först och främst: Det djupaste tack till alla ni som varit med och stöttat oss via crowdculture.se.

Vi gick i mål och har fått 40 000 kronor till att jobba med. Det betyder så oerhört mycket att ni visat oss att ni tror på projektet och vill vara med och göra det till verklighet. Vi vet vilka ni är och kommer höra av oss snart igen…

Under sommaren har vi också gjort klart med spelplats och premiärdatum. Vi kommer att spela på Teater Trixter och det blir premiär i slutet av januari 2015.

Anledningen att vi skjuter fram premiären från höst till vinter är att Stefan spelarpå Borås stadsteater under hösten och kan börja repa tidigast i oktober. Pjäsen, en psykologisk thriller i regi av Gunilla Johansson, heter Ond gärning. Ett måste i höst alltså.

https://www.borasstadsteater.se/ondgarning.html

Det känns grymt att vara igång igen. I morgon ska Eskil och Björn presentera pjäsen för skådespelarna i Björns grupp GAS, där pensionerade skådespelare träffas och arbetar. Förhoppningsvis kan vi hitta en passande person till sista rollen som ska besättas i pjäsen. Det ska vara en kvinna i sjuttioårsåldern. Håll tummarna!